Trio Fenix

Shirly Laub
Shirly Laub

studeerde viool aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Brussel in de klas van Clemens Quatacker en daarna in Utrecht bij Viktor Liberman en Philipe Hirschhorn. 

 

Van 1998 tot 2005 was zij één van de concertmeesters van het Royal Philharmonic Orchestra in Londen. Als dusdanig wordt ze regelmatig uitgenodigd bij de verschillende orkesten in Europa en Azië. 

 

Daarnaast is ze actief als chambriste – ze is o.a. eerste violiste bij het Oxalys Ensemble – en staat zo op de meest  prestigieuze internationale concertpodia.

Shirly Laub is eveneens viooldocente aan het Conservatoire Royal de Bruxelles.

Tony Nys

studeerde viool aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Brussel in de klas van Clemens Quatacker en bij Philipe Hirschhorn. 

 

Van 1998 tot 2005 was hij altviolist bij het Quatuor Danel,waarmee hij te gast was op vele nationale en internationale festivals. Met dit kwartet heeft hij ook vele opnames en creaties gerealiseerd.

 

Sinds 2007 is Tony Nys altviool solo bij het orkest van de Koninklijke Muntschouwburg te Brussel. Hij is lid van het Malibran strijkkwartet.

Hij is docent altviool aan het Koninklijk Muziekconservatorium van Brussel.

Biographie 
Karel Steylaerts

Studeerde cello aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Brussel in de klas van Carlo Schmitz en de Hochschule für Musik te Keulen bij Maria Kliegel. 

Hij werd kort daarna laureaat van de Tenuto wedstrijd.

Acht jaar lang was hij solo-cellist van de inmiddels ter ziele gegane Beethoven Academie. Met het Tröndlin Pianoforte Trio was hij te gast op vele nationale en internationale festivals. Vele cd’s van hen werden door de wereldpers lovend onthaald.

Sinds 2008 is Karel Steylaerts solo-cellist bij Brussels Philharmonic.

Agence Présence d'Artistes

+32 (0)499 31 34 38

+33 7 56 99 61 16

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • Google Square
  • youtube-square
  • Grey Facebook Icon